Администратори | Калия Стоун
Лионора Хедли- Дент
|
Модератори | Елена Адамс
Джейсън Боудън
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Елена Адамс Модератор
Брой мнения : 312 Reputation : 0 Join date : 25.11.2010 Местожителство : Розууд
Герой Име: Елена Адамс Възраст: 17
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пет Дек 17, 2010 5:34 pm | |
| Сякаш телата ни бяха направени едно за друго; всяка една извивка пасваше на другата и то идеално. И двамата се целувахме жадно, макар да дишахме тежко. -Ти си невероятен. -Прошепнах задъхана. Не можех без него, не си представях как съм живяла до сега без целувките му, ласките му. Сякаш съм била сляпа и току що прогледнах. Усещах как в мен се надигаше гореща вълна, тялото ми потрепваше приятно от вълнение и очакване. | |
| | | Джейсън Боудън Модератор
Брой мнения : 334 Reputation : 0 Join date : 24.11.2010 Местожителство : Розууд
Герой Име: Джейсън Боудън Възраст: 21г.
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пет Дек 17, 2010 5:48 pm | |
| Леко забързах темпото, като се претърколих върху нея. Срещнах погледа й и го задържах, като погалих слепоочието, бузата и челюстта й. Дори не можех да опиша как Елена ме караше да се чувствам. Не бях изпитвал нещо подобно с никой друг досега. Тя беше нежна, сладка и секси. Прокарах ръцете си по идеалното й тяло. Май се бях задълбочил твърде много в чувствата, но не ме интересуваше. Осъзнах, че я обичах, двамата си пасвахме идеално и незнайно защо това ме въодушеви. Целунах е нежно, а след това и настоятелно. Продължих да се движа, като не спирах да я гледам в очите, усещайки кулминацията. | |
| | | Елена Адамс Модератор
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пет Дек 17, 2010 5:59 pm | |
| Краят бе разтърсващ и толкова вълшебен и за двамата. Простенах шумно, но не бях единствената. Спряхме да се движим, затворих очи за да си отдъхна за момент. -Беше идеално. -Казах шепнейки в ухото му. Погалих нежно главата, врата и устните му. Цялото ми тяло пулсираше приятно под неговото. Стоях усмихната и сгушена в него, гледайки прекрасните му очи. Обичах го, да.. Това беше сигурно. Може би това бе единственото сигурно нещо в живота ми. Зачудих се да му кажа ли тези две думички, но реших да изчакам още малко време. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пет Дек 17, 2010 6:05 pm | |
| Легнах до нея на една страна, като я придърпах към себе си. Целунах я нежно и я прегърнах, а тя се сгуши в мен. Усмихнах се доволно и казах -Определено. Невероятна си - казах отново, като взех ръката й и я сложих около гръдния си кош. Тя се усмихна леко, а аз отново я прегърнах силно. -Знаеш ли - започнах полека -Не съм се.. чувствал така досега. - не знаех защо го казах, почувствах се леко неловко, но се усмихнах. Целунах челото й и затворих очи за кратко, като след това срещнах погледа й. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пет Дек 17, 2010 6:14 pm | |
| -И аз.. -Признах си. -Ти си..нещо специално, Джей. Аз..май те обичам? -Отвърнах поддадена на емоциите, които изпитвах в момента. Казах го, може би за момент съжалих? Устните ми потрепнаха леко от очакване на неговата реакция. Сгуших се малко по-силно. Имах нужда от него. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пет Дек 17, 2010 6:36 pm | |
| Срещнах погледа й, като усмивка се разля по устните ми. Някакво чувство ме изпълни, като се обърнах към нея -Аз.. - тогава осъзнах думите й и попитах малко егоистично -Май? Извърнах поглед, като се замислих. Нямах представа защо цялата част с това "може би" присъстваше. Леко се смръщих, като я погалих нежно по ръката. -Няма значение. - казах бързо. Бях свикнал да се отдръпвам, въпреки че сега ми беше трудно да го направя. Целунах челото й, като я притиснах силно към себе си за момент. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Съб Дек 18, 2010 1:00 am | |
| Сгуших се в него и затворих очи. Почувствах се толкова защитена и недосегаема. -Добре..Няма "май"..Аз те обичам. -Отвърнах някак по-сигурна в думите си. Наистина това чувствах, че трябва да му кажа. Не исках този момент да свършва някога, прегръдката, целувките. Нежно погалих врата му, след което целунах устните му. Тези меки и сладки устни.. Имаше ли нещо по-хубаво на този свят в момента? Едва ли. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Съб Дек 18, 2010 2:18 am | |
| Усмихнах се, като я погледнах изненадано. Изправих се в леглото, като се обърнах и се надвесих над нея, а двете ми ръце бяха до рамената й. Целунах я нежно, като между целувките казах -Наистина ли.. - целунах я -мислиш.. - отново я целунах -това? Погледа ми срещна нейния. Погалих бузата й с ръка, след което я целунах настоятелно. -Защото и аз те обичам. - казах спокойно, като легнах на възглавницата до нея. Тя се извърна към мен и отново я придърпах до себе си. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Съб Дек 18, 2010 2:30 am | |
| -Да, наистина го мисля. -Довърших и целунах нежно устните му и се сгуших. Топлото ми тяло докосваше неговото и отново сякаш доказваше, че напълно съвпадат. Толкова е нежен и мил с мен, никога преди не бях се чувствала толкова обгрижвана. Погалих челото му бавно и плахо. Прошепнах отново в ухото му "Обичам те", целувайки шията му съвсем леко и бавно. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Съб Дек 18, 2010 3:08 am | |
| Усмихнах се, като лежах доволно. Беше настъпило някакво странно спокойствие, но ми харесваше. Усещах топлината на Елена и като я целунах леко, я притиснах до себе си. Тя изглеждаше толкова сладка, сякаш щеше да заспи. -Почини си - прошепнах тихо, като леко и нежно я галех по гърба. Двамата мълчахме, но се чувствах удобно, сякаш тя винаги е била до мен. Усмихнах се отново, като я погледнах. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Съб Дек 18, 2010 3:23 am | |
| Затворих очи, притисната в него. Той ми прошепна да си почина, а аз само се усмихнах. -И ти си почивай. -Прошепнах му, галейки нежко лицето му. Сякаш бях омагьосана, не можех да отделя ръцете си от него. Направех ли го, сякаш се появяваше празнина в мен. -Знаеш ли, красавецо? Очудвам се че някоя не те е грабнала преди мен. -Засмях се не след дълго. Погледнах го усмихнато. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Нед Дек 19, 2010 1:00 pm | |
| Леко затегнах хватката на ръцете си около нея. Тя ме погледна усмихната, а аз се подсмихнах. -Е, има обяснение за това - казах просто, а тя вдигна вежди любопитно. Въздъхнах. -Е, ами.. - преглътнах леко, като продължих -Ами, имал съм връзки. Бяха нормални, но всяка от тях свършваше доста скоро. Свикнал съм да си издигам стени и да се отдръпвам от хората. - Срещнах погледа й, като продължих -Единствено с теб не се получи. Целунах я нежно. Не бях казвал това досега на никой, но сега усещах нежността между нас. -Обичам те. - казах тихо, като погалих бузата й и се усмихнах леко. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Нед Дек 19, 2010 2:02 pm | |
| Целунах нежно челото му, галейки меките му бузи. - И аз теб Джей, и аз теб. -Прошепнах тихо в ухото му, докато показалеца ми галеше нежно устните му. Той бе толкова мил, красив; мечтата на всяко момиче на моята възраст, че и след това. Обичах го , вече знаех със сигурност, че той бе много повече от всичко, което си мислих в началото. Той е идеален. Целунах го отново, нежно, плахо. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Нед Дек 19, 2010 2:36 pm | |
| Отвърнах на целувката й, като след това се усмихнах. Тя беше толкова всеотдайна. Погалих врата й нежно, като се обърнах към нея -Е, ами ти? Разкажи ми за твоите връзки. Момчетата не може да не забележат момиче като теб. - подчертах, като срещнах погледа й, а тя леко се изчерви. Усмихнах й се, като освободих едната си ръка и хванах нейната. Целунах я продължително, като след това я погледнах любопитно. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Нед Дек 19, 2010 2:52 pm | |
| -Прекалено срамежлива бях, за да кажа на което и да е момче, че го харесвам. -Заспочнах. -Имах една единствена ..връзка, която обаче приключи зле. Неподходящ човек.. реши, че може да ме изнудва.. Не бях готова за секс и изглежда за него това бе основателна причина да ме зареже. -Добавих не след дълго с леко тъжна усмивка. Наистина се чувствах ужасно тогава, но сега нещата бяха различни-вече имах Джей, моят мил, прекрасен принц. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Нед Дек 19, 2010 3:22 pm | |
| Смръщих се леко, обмисляйки това, което Елена ми беше разказала. -Наистина неподходящ човек - вметнах, като след това добавих -Явно не те е заслужавал. Очевидно. След като не може да оцени колко си страхотна, дори е по-добре, че си се отървала от него. Целунах ръката й нежно. Придърпах я към себе си, за да се сгуши хубаво до мен. Двамата си пасвахме, не знаех какво щях да правя без нея. Срещнах погледа й, беше ми хрумнало нещо. -Ще ми обещаеш ли едно нещо? - попитах я, като стиснах леко ръката й в моята. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Нед Дек 19, 2010 4:23 pm | |
| -Само кажи какво. -Казах с усмивка, като целунах бузите му и затрепнах в очакване на неговите думи. Какво ли искаше да му обещая? Но можех ли да НЕ му обещая нещо? Та той заслужаваше целия свят. Че дори и повече. -Слушам те. -Добавих, за да види, че съм в очакване на неговия глас, който бе толкова нежен и мил. Мек, като коприна. Не! Коприната е нищо в сравнение с този красив звук. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пон Дек 20, 2010 2:21 am | |
| Усмихнах се. Срещнах погледа й, като казах -Ами.. Да не се подценяваш повече. - усмихнах се, когато видях изненадата в очите й, като добавих -И винаги да си искрена с мен, без значение за какво се отнася. - погледнах я колебливо в очакване, като целунах челото й и казах -Е, май не е едно нещо, а две. - усмихнах се отново, като леко я целунах и я погледнах, за да видя реакцията й. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пон Дек 20, 2010 4:47 am | |
| Не очаквах да ме помоли точно това. Но както казах: можех ли да му откажа нещо? Та той бе всичко, което сега имах. -Добре. Обещавам. -Отвърнах и целунах меките му устни. Сякаш с всяка целувка се пристрастявах все повече към него, към начина, по който се държи с мен. -А ти.. ще ми обещаеш ли едно нещо? -Попитах на свой ред. Виждах, че той очаква остатъка от моето изречение. -Ще ми обещаеш ли това никога да не свършва? | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пон Дек 20, 2010 10:29 am | |
| Срещнах погледа й, като казах сериозно -Обещавам. 100% - закачих я, като я целунах леко. Както я държах в обятията си, претърколих Елена на леглото и започнах да я гъделичкам. Тя не спираше да се смее, като едвам успя да каже през смях -Спри, недей! - но продължи да се смее и аз прихнах заедно с нея, заразен от смеха й. Усмихвах се, когато спрях и нежно погалих рамото й -Обещавам винаги да бъда с теб. - казах твърдо, като я целунах. Всичко това ми се струваше доста романтично и тъй нататък, но я обичах и не можех да променя начина по който ме караше да се чувствам. Намигнах й закачливо, като вдигнах ръката си и леко погалих бузата й. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пон Дек 20, 2010 10:42 am | |
| Целунах ръката му и след секунди хванах здраво възглавницата и закачливо го халосах. Отново започнах да се смея на изненаданото му сладко изражение. -Бой с възглавници! -Казах през смях, очаквайки и той да грабне най-близката до него възглавница; в противен случай щеше да отнася "силни" удъри от перушина. Продължих да се смея, докато и той не грабна възглавница. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пон Дек 20, 2010 12:40 pm | |
| Хванах възглавница, но не я използвах. Започнах да се смея, като отидох до Елена. Но тя продължи да ме замерва с перушина, като двамата продължихме да се смеем. Замахнах и възглавницата ми срещна нейната. Боят беше в разгара си, когато се надвесих над нея и я повалих под мен на леглото. Целунах я, като се усмихнах. -Мм, боя си го биваше, но това ми допада повече. - леко се изсмях, когато тя ме цапардоса по ръката. Притиснах я леко в прегръдките си, като я целунах настоятелно, след което се претърколих на леглото до нея. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Пон Дек 20, 2010 1:00 pm | |
| Когато се претъркули до мен, аз се надвесих над него. Леко целунах устните му, като този път аз бях настоятелната. Ръката ми галеше гръдния му кош бавно и нежно. -И на мен ми допада повече. -Усмихнах се дяволито и целунах врата му леко. Кой знае какво ли се чуваше долу при Тай. Засмях се на тази мисъл; не можех да си представя да погледна брат му в очите. Срам? Може би. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Съб Дек 25, 2010 5:29 pm | |
| Събудих се, като се усмихнах, когато видях Елена до себе си. Беше късно вечерта и тя спеше, сгушила се до мен. Наблюдавах я известно време, като нежно погалих бузата й. Измъкнах се тихо от стаята, за да не я събудя и слязох долу при Тай. Видях, че спеше на включен телевизор, а празната купа от пуканки беше до него. Оставих я на масата, като изключих телевизора и се върнах горе. Влязох тихо, за да не будя Елена, но видях, че тя вече беше будна. Хванах ръката й, като леко се излегнах до нея. -Хей - казах тихо и меко -Защо не спиш? Целунах челото й, като срещнах погледа й.
П.с.: Извинявай, че не писах дося.. | |
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) Нед Дек 26, 2010 3:26 am | |
| -Не ми се спи. -Отвърнах и целунах леко устните му. Сгуших се в него и се усмихнах доволно. Една прозявка обачеме издаде. -Добре де, може би малко ми се спи. Засмях се леко и го погледнах. -А ти защо не спиш? -Попитах, като се намръщих уж сърдито. Изправих се, косата ми се бе накъдрила смешно, което сигурно ме правеше още по-смешна.
ПП: Няма проблем. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът На Джейсън (18+) | |
| |
| | | | Домът На Джейсън (18+) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |